torsdag 10 september 2015

GULDLOCK


Jaa, precis såhär kan man se ut när man vaknar efter att ha lagt sig med blött hår. Plus att man valpat sedan typ 05:00 i morse. Men vem orkar bry sig när man bor på landet. Ingen som ser mig på dagarna mer än hundarna och kanske en och annan häst, så skit samma. Har en rejäl utväxt nu efter att jag blekte och färgade håret. Färgen har redan gått ur och mitt hår växer som ogräs. Kanske dags att fundera på vad vi skall hitta på nästa gång. Färga tillbaka? 


Alltid är det något på G nuförtiden känns det som. "Laila", Ch. Vouges Orthia fick valpar idag och på lördag är det Cavalierspecial i Eslöv. Sedan fick jag hux flux för mig att anmäla till Sundsvall i sista sekund. När väl det var gjort så kommer jag på att det är ganska långt till Sundsvall, eller kanske inte ganska utan VÄLDIGT långt... - Hum.. ja ja, det som lever få se. 

Per har nu också bokat resan som blir av i slutet av september som vi pratat om då med färjor och allt. Vi blir inte borta så länge så det blir en snabb resa skulle man kunna säga. Men oavsett så är det skönt att bara få komma ut ur huset se annat och göra annat så det skall faktiskt bli lite härligt. 

Johanna har precis varit här och beställt pannkakor så det blir till att ställa sig vid spisen senare idag. Per kommer hem sent idag då han skulle ha några telefonmöten eller vad det nu var. Så ja, det rullar på kan man säga trots att man är "Hemmafru med Guldlock"..... 

Inga kommentarer: