torsdag 10 september 2015

TVÅ SMÅ TJEJER


- WHOOHOO... Nu tidigt på morgonen så har det kommit två små fina tjejer. Jag vet inte om han där uppe har hört min önskan men jag önskade ju mig två - Helt otroligt!! En till mig och en till mig....  - Hahaha..  I alla fall så sitter jag just nu här och känner mig som väldens största amatör. Kanske är det så det blir med tiden. - Men hur sjutton vet man att allt verkligen är klart?


Hade dessa två små tjejer kommit för typ 10 år sedan så hade jag nog inte tvekat en sekund på om det var klart eller inte. Men jag har med tiden blivit både mesig och väldigt osäker. Känns som allt jag tidigare kunnat, trott på och sånt är som helt borta. Mycket märkligt måste jag säga.


Är hon inte klar så är hon inte, jag sitter ju ändå här och ugglar så det är inga problem.... Tack i alla fall till Madelene & Jonathan Maclennan för att jag fick låna snygga Ch. Aranel Sirius på fina Ch. Vouges Orthia.

Nä, fasen... nu får jag skärpa mig och ta mig i kragen och sluta upp med att vara så himla larvig. Dags att ta ut mamma Laila och samtidigt känna igenom henne ordentligt. Ha en underbar dag!!

Inga kommentarer: