måndag 11 januari 2016

MÅNDAG


Måndag idag och man är ganska sliten efter helgen som varit men det funkar, det måste liksom funka så ingen ide att gnälla. Jag har mest städat och tvättat idag och går runt i ett lyckorus efter helgens bravader med två nya champions i huset. Vaknade väldigt sent men måste erkänna att det är väldig skönt och lyxigt att ha möjligheten att sova tills man vaknar av sig själv. ;)

Samtidigt som lyckan i kroppen sitter kvar efter helgen så har jag tagit ett lite tufft beslut idag. Mer om det HÄR. Ibland så måste man även om man inte vill... och sådana beslut är inte så värst roliga att ta. Men som uppfödare får man ta dessa beslut om och om igen. Men jag kommer nog aldrig vänja mig.

Samtidigt så börjar allt nu mera klarna när det kommer till Japanese Chin valparna. Som det ser ut just nu så har fem av de nio valparna snart fått nya ägare och familjer. De har inte flyttat än så jag har fortfarande äran att ha dem i min närhet. Sedan är det fyra kvar... hum... detta är så himla svårt. Vem skall stanna och vem skall inte. Men det är ju bara måndag så dessa beslut behöver jag inte ta idag i alla fall. 

Ha en underbar dag trots det hemska skitväder som just nu visar sig utanför mina fönster!! 

Inga kommentarer: