söndag 10 januari 2016

MYDOG DAG 2

Hemma igen efter en spännande dag på MyDog. Min kropp känns just nu som om den vore 100 år men inne i sinnet är jag glad som en fjortis!! Dagen började väl sådär då Per inte kände sig bra, men bäst i världen som han är så åkte han med mig till utställningen idag. Så jag är inte bara glad i mina hundar utan även min Per!!

Cavaliererna var först ut och det var tufft i ringen idag. Men så är det ibland och jag kan tycka mycket om detta men samtidigt är det bra att man ruskas om ibland. Inga hanar fick några CK'n så det blev igen bästa hane idag. Vår "Mojo", Clopsville Mojito vann sin klass med exellent men sedan var det stop. Men skam den som ger sig, eller hur?

CH. ARANEL INFINITY
(Ch. Pascavale Nathan - Aranel Evita)

Det är bara att ladda om och näst in i ringen för oss var "Mimi", Aranel Infinity. Hon vann sin klass och lyckligtvis med CK. Hon slutade sedan som Bästa Tik fick cert och CACIB, blev BIR och även CHAMPION!! Så min lilla "Mimi" räddade min dag kan man säga. Domare på Cavalierer idag var Hans Rosenberg.

Sedan hade vi turen att Japanese Chins var i ringen bredvid. Idag hade jag bara med mig lilla "Rosie", Ch. Vouges Roiyaru Ro-Zu efter som "Zama", Vouges Roiyaru Zama inte riktigt ville vara med igår trots att hon var 2a Bästa Tik med Res-Cert. Så "Rosie" fick åka ensam med oss idag. Hon gjorde det riktigt bra och var verkligen på alerten och på tårna och slutade dagen som BIR och fick ännu ett CACIB. Domare var Jan Törnblom.

CH. VOUGES ROIYARU RO-ZU
(Ch. Aranel Kenzo - Ch. Homerbrent Chinki)

Eftersom Per är lite krasslig så åkte vi hem även idag. Så nu skall jag bara lägga mig på soffan och slappa och njuta resten av dagen efter en fantastisk utställningshelg och start på det nya året. Sammanlagt blev det 3 BIR, 1 BIM, 3 CERT, 2 RES-CERT, 4 CACIB, 2 RES-CACIB och dessutom 2 NYA CHAMPIONS!!

Inga kommentarer: