fredag 10 juni 2016

BELIEVE IT OR NOT...


- Ja, herregud... tro det eller ej men idag har lilla "Rita", Ch. Clopsville Santa Clarita fått sex fina och starka valpar. Pappa heter "Ripley", Ch. Brookhaven Believe It Or Not och bor i USA. Det blev tre hanar och tre tikar, vad mer kan man önska liksom. Att göra denna resa som jag gjort med "Rita" känns så himla värt det just nu när jag sitter här och tittar på dem. Fast just där och då när man planerar allt och åker hit och dit känns allt hopplöst. Men med goda vänner och samarbete så löser man det mesta.

Planen var att de skulle komma typ tisdag/onsdag nästa vecka men de ville komma redan nu. Detta gör då att vi har bestämt oss för att inte åka till Vänersborg i morgon som det var tänkt från början. Känns bättre att stanna hemma och titta till dessa nyfödda valpar än att vara på hundutställning just nu. Det kommer fler utställningar men dessa valpar föds bara en gång. Så valet är inte så svårt när man tänker efter.... ;)

Jag är så oerhört tacksam till alla som faktiskt är inblandade i dessa valpar på ett eller annat sätt. Jag har skrivit om detta tidigare i inlägget "Många kockar blir det" som ni kan hitta HÄR. Man glömmer så lätt bort att det finns många bakom en kull valpar. Många "nya" i hunderiet tycker att de är så duktiga och gör allt själva när de köper en hund och ställer ut den med framgång. Men då har man helt glömt bort allt jobb som faktiskt ligger bakom varenda hund.

Har nu fixat hos "Rita" och valparna så de har det torrt och rent. Nu skall jag bara mysa resten av denna kvällen och vill samtidigt passa på att önska alla som skall till Vänersborg i morgon - Lycka till!! 

2 kommentarer:

Ria Kavelaars sa...

Congratulations with your lovely litter, I would not go to the dogshow eather, just enjoying the puppy's is much better.

Anonym sa...

Så spännande kull - stort grattis!