måndag 1 augusti 2016

VERY GOOD DAY

Igår var vi på hundutställning i Ransäter och måste säga att vi hade en väldigt trevlig dag. Många trevliga människor och vacker väder, perfekt för en hundutställning. Strålande sol men inte för varmt.  Det blev en lång dag och resa men på något konstig sätt gick det också bra. Väl hemma så packade Per om lite och drog till London nu på morgonen.

Jag skall inte säga att det gick dåligt men det var lite blandade resultat. "Mojo", Ch. Clopsville Mojito  var 2a Bästa Hane en Res-Cacib. Lilla "Phoenix", Clopsville Phoenix som vi samäger med Kari & Dan (Glittertind Kennel) var 3a Bästa Hane med Res-Cert. Sedan kom "Molly", Vouges Odd Molly in i ringen och fick VG. -Jaja, som det kan gå... ;) Domare på Cavalierer var Mona K Selbach, Norge.


CH. VOUGES ROIYARU SHARE-DO
(Ch. Aranel Kenzo - Vouges Roiyaru Nozomi)

Lille "Uno", Ch. Vouges Roiyaru Share-Do räddade dagen med att i alla fall bli Bäst i Rasen (BIR) och fick då också CACIB för domare Per Kr Andersen, Norge. Nu har han och Morgan Granander varit på fyra utställningar tillsammans och det har resulterat i 4 x BIR, 2 x CACIB & 2 x Grupp 4. Så himla kul, de har liksom redan blivit ett litet team de där två... Skall bli spännande att följa dem framöver.

Nedan är en liten filmsnutt från när "Uno", Ch. Vouges Roiyaru Share-Do och Morgan äntrar stora ringen och gruppfinalen i Ransäter igår.1 kommentar:

Beatrice Pettersson sa...

Fint det såg ut att gå :) Vi har precis varit på hundläger!