torsdag 29 september 2016

HUR MÅR DIN CAVALIER?

Den 22 oktober finns det chans till att kolla hjärtat på din Cavalier då i samarbete med Cavaliersällskapet. Ta nu chansen att kolla din hund till ett bra pris och boka glöm inte boka tid.

Jag hoppas att så många som möjligt kommer och hjärtundersöker sina Cavalierer. Så har du en Cavalier som sällskapshund kom och hjälp rasen att få veta hur nuläget ser ut när det kommer till rasens hälsa och hjärtstatus. Skynda boka endast fåtal platser under just denna dag till reducerat pris! 
--------
Hjärtkontroll i Göteborg 22 oktober
Datum och tid: Lördagen 22 oktober, från kl. 10:00

Under hösten 2016 kommer Cavaliersällskapet att försöka få in mer information om hur det ser ut med Cavalier King Charles Spaniels hälsa, när det gäller hjärtan. Nu vänder vi oss till er i första hand som har en sällskaps Cavalier som är minst tre år och uppåt att besöka någon av våra veterinärer som har kompetens för att lyssna på Cavalierens hjärtan och får skriva intyg.
I Göteborg kommer veterinär Per Malmström och Anna Karin Idermark på Djurkliniken Evidensia i Kållered att ha en heldag för alla som vill kolla upp sin/sina hundar.
Pris per hjärtkoll/intyg endast 200 kr!!!
Vi samarbetar med Studiefrämjandet och mer info finns och anmälan görs hos dem. Det finns 4 olika tider att välja på. Mer information och hur det går till hittar ni HÄR!!! 

Inga kommentarer: