söndag 4 september 2016

MOLLY'S DOP


Igår var det dags för lilla Molly att döpas. Detta gjorde hon i en liten, fin och intim kyrka i Älvsåkers församling. Så nu heter hon Molly Maria Wallentin. Det var tre så tjejer som döptes samtidigt och från Molly's sida så var vi ca 70 personer så vi fyllde nästan denna lilla kyrka helt själva. Allt gick bra och Molly skötte sig givetvis exemplariskt genom hela ceremonin. 

Att få äran att vara "The Morfars" är ju bara det helt fantastiskt. Men jag fick även äran att bli fadder eller gudfar eller vad man kallar det och jag vill här och nu passa på att tacka både Johanna och Billy för det fina förtroendet. Mitt visitkort är nu fullt och jag får snart skaffa visitkort i A4 format om jag skall få med alla mina titlar. - Hehehe...

Givetvis togs det kort men tyvärr var kyrkan lite mörk och skuggorna från ljuskronor och annat skuggade en del. Men vi har och kommer ha många fina minnen från denna dag då Molly döptes. Nedan är en fotobomb av bilder från dagen igår. Jag är inte färdig med alla kort så kanske jag adderar fler i detta inlägg efterhand eller så kanske jag gör ett nytt inlägg. 

- Tack lilla Molly för en fin dag tillsammans med dig!! 











































Tror jag får göra ett nytt inlägg om efterfesten, ser redan nu att det blir massor med bilder. Så håll ut så kommer det snart mera bilder, även lite familjebilder som vi passade på att ta när vi alla ändå var samlade.

1 kommentar:

Maria at Inredningsvis sa...

Sköna familjefoton och den prästen rockar haha :)

Ha en kanon vecka:)

LOVE Maria