söndag 9 oktober 2016

RESFEBER?

Nu börjar det dra ihop sig inför vår resa till USA och New York tidigt på tisdags morgon. Jag har hela veckan försökt fixa här hemma med att bada en massa hundar mm för att det skall vara så lätt som möjligt för Johanna och Billy att ta hand om dem. Jag har skrivit långa listor så att de vet vad de skall äta mm. 

Det låter alltid så enkelt när man bokar en resa men det är en hel del förberedelser också. Men det kommer gå bra allt här hemma är lätt som en plätt och Johanna och Billy har ju haft hand om dem innan och dessutom så lever och bor de ju här. 

Jag har faktiskt ingen resfeber alls. Känner bara att det skall bli så härligt att komma iväg några dagar. Liksom bara vara och ta dagen som den är, inga måsten som man hela tiden har när man är hemma. 


Nya mega stora resväskor är inhandlade som med all säkerhet kommer åka hem fullproppade. Vi har redan fått  lite önskelistor från barn och även till barnbarn. Vi har förberett alla papper för att komma in i USA. Vi har bokat hotell och även hyrbil då vi tänkte ta oss ut och åka lite. 


Per tyckte tydligen också att vi behövde ha en ny MacBook Air med oss på resan, så denna kom han hem med häromdagen. Vi kallar den nu vår "NY Data". Toppen då slipper jag släpa på min som är lite större än denna och jag kommer ändå kunna blogga under resans gång. Om jag nu får tillgång till den vill säga och att inte Per sitter och jobbar och kollar siffror hela tiden. Kanske skall jag rita upp ett schema vilka tider vi båda får ha den....   ;)

Igår fick vi också klippt oss efter Jamies Dop. Massor med annat har också inhandlats inför resan och jag känner mig snart redo. Bara lite fix här hemma i morgon och sedan är det bara att packa de stora svarta nya väskorna och dra. Från Landvetter med mellanlandning i London och sedan vidare över Atlanten.....

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättesnygga väskor! Men så lagom kul att försöka hitta dem på bagagebandet bland alla andra svarta väskor. Fäst tydliga färgglada markeringar på dem eller i handtaget.
Ha det så kul i NY!