måndag 9 januari 2017

ÅRETS TIK 2016

CH. VOUGES ROIYARU ZAMA
(Ch. Aranel Kenzo - Ch. Homerbrent Chinki)

Om jag nu förstått allt rätt så blev vår lilla "Zama", Ch, Vouges Roiyaru Zama Årets vinstrikaste tik tätt följd av "Rosie", Ch. Vouges Roiyaru Ro-Zu som blev 2:a Årets tik. Måste erkänna att det är med lite blandade känslor. Detta då jag egentligen inte ville vara med och tävla om Årets någonting... 

Nu hoppas jag och ber till gudarna att alla som vill vara med och tävla om årets Japanese Chin 2017 har betlat sin medlemsavgift i god tid. För detta går alltså inte att göra senare under året utan måste göras innan den 1:a januari 2017 om man vill vara med och få ta del av klubbens förmåner som att delta på SDHK's utställningar eller tävla om Årets Japanese Chin. Eller kanske i alla fall innan alla tävlingar börjar och de började ju i torsdags på MyDog. Gör man inte det så finns risken att man inte får vara med eller så blir man kanske diskad!! 

"Zama" har under året som gått hunnit med en hel del, då inte bara me att bli årets tik.  Hon tog också tre raka cert och blev Champion. Dessutom har hon hunnit med att få tre fina valpar i slutet av förra året. 

- Ha nu en underbar dag och stort grattis till alla övriga på 10 i topp listan!! 

"Zama" till höger med sina två fina systrar ..
"Fuushi" bor i Italien och "Mibae" i England.

"Zama" som liten.....

Inga kommentarer: