onsdag 21 juni 2017

MINA DAGAR MED MOLLY

Alltså att få äran att passa lilla Molly när hennes föräldrar åker på semester till Mallorca ser jag nästan som en gåva. Bara att få rå om detta lilla liv och curla och skämma bort som bara ""The Morfars" kan göra är ju bara helt fantastiskt.

Hon är bara ett år men ändå så himla duktig och helt okomplicerad att ha. Hon försökte inte ens köra med mig utan det är nästan jag som pushar på och bara vill mer och mer. Hon är som en liten klocka och allt med henne går på rutin. En rutin som verkligen fungerar både när det kommer till att sova, äta och leka.

Hon sover så bra på natten och somnar redan vid 19:00. Bara att lägga henne går som en dans. Man sjunger lite "Bä bä vita lamm" eller något. Ger henne sin napp och snutte sedan vrider hon på sig och lägger sig på sidan och allt är klart. Men innan det är dags för natten så skall ju pyjamas och allt på. Hon följer också snällt med in på toaletten och skall borsta sina små tänder. Hon står där så snällt med öppen mun och låter en borsta. Hon kan visserligen vakna tidigt på morgonkvisten typ runt 05:00 men då är det bara att ge henne välling så somnar hon om typ till 07:00.

När hon sedan vaknar är hon hur gosig som helst och vill bara sitta och mysa tills att hon vaknar. Sedan blir det fullfart och alla måltider tar hon utan problem sedan är det bara att leka igen.

Måste säga att mina dagar med Molly var fantastiskt härliga och roliga. Att hon är som hon är och kan vad hon kan kan hon bara tacka sina fantastiska föräldrar för. De har gjort ett fantastiskt jobb med denna lilla tjej.

Nedan är lite bilder från våra dagar tillsammans....    ;)


Plockar blommor




nyvaken efter middagsluren


fikar

Fixar nu också trapporna lätt som en plätt



Vi spillde lite kaffe i soffan och skapade en spännande mönster på en av kuddarna.  😂😂

Med på Hade Fashion Outlet och käkar hamburgare 


Ritar i lekhörnan på K-Rauta

Kollar in vad det finns för gungor på Bauhaus

Leker med spann och spade

Hon älskar att bada

Tillsammans tvättade vi av hennes stol

med oss och handlar lite

Full i bus... 


Plättar till lunch 


Inga kommentarer: