torsdag 31 augusti 2017

FÖRRA HELGEN MED MOLLY

Förra helgen fick "The Morfars" äran att ha Molly i några dagar. Redan på torsdag kom hon och sov hos oss då Johanna och Billy skulle upp tidigt och med flyget till London för att gå på bröllop.
Molly är verkligen den lättaste lilla unge man kan ha men natten till fredagen var lite hostig och snuvig. Så på morgonen var både hon och vi ganska trötta då det var mycket upp och ge nappen..


Så fredagen tillbringade jag och Molly väldigt lugn då hon var lite trött och hängig. Sedan var det min tur att bli snuvig trött och hängig på lördagen men då var ju i alla fall Per hemma och kunde hjälpa till. Dessa barn bacillusker är verkligen starka och man blir snabbt smittad.

Tanken var att vi skulle till Backamo på söndagen så att Molly fick vara med på sin första hundutställning. Men eftersom jag blev krasslig och att lilla "Dolly" fick en valp på torsdagen när Molly kom hit så var inte orken så stor att ställa sig och bada hundar och packa inför en utställning. Vilket var lite synd, då jag verkligen sett fram emot Backamo. Men att packa allt som hör utställningen till plus barnvagn och allt som hör Molly till kändes övermäktigt för två gamla "morfars".

Vi stannade hemma och hade en myshelg med Molly istället. Väldigt mysigt var det och hon blev redan pigg och glad på lördag så resterande nätter sov hon som en stock och väckte oss inte en enda gång. När hon väl vankande på morgonen kom hon upp i vår säng och vi tittade på tv'n och tecknat en stund för att vi alla skulle vakna till innan det var dags för välling och att ta tag i dagen. Så himla mysigt!!

Sent på söndagkväll kom Johanna och Billy hem igen och det kändes skönt att lämna över ansvaret. Och på måndag morgon när Molly vaknade så var allt som vanligt igen med mamma och pappa hemma igen...

Nedan är lite bilder från dagarna med Molly...

Vi lekte med bollarna och två av dem "råkade" hamnade lite galet..   😂Vi sov middag i soffan


Vi vaknade i soffan

Vi duschade


Vi läste böcker

Vi lekte mer med bollarna


Vi klippte mattan

Vi vakande upp hos morfar Per


Vi tittade på film med Morfar Per

Vi åt lördagsgodis

Vi åt en macka med leverpastej...och mycket, mycket mer...

Inga kommentarer: