söndag 29 mars 2009

DET HAR HÄNT EN DEL I HELGEN

Vissa saker vet man blir hur bra som helst och ändå blir man lite ledsen. Vår Lille "Dylan", Vouges Dramatic, flyttade i lördags till Kari & Dan i Edsvalla. Jag vet med säkerhet att "Dylan" kommer att få det hur bra som helst och att Kari med familj kommer att njuta av honom. Jag sa åt dem att köra försiktikt hem, för de har guld i lasten. Kari var stolt som en tupp när "Dylan" väl satt i bilen. Så roligt att man kan få äran att göra en annan människa så glad. Men jag då, med en STOR klump i halsen så gick jag tillbaka till huset och bara tänkte, Vad f-n har jag gjort!?

Missförstå mig rätt, jag ångrar inte att "Dylan" har flyttat. Som jag sa innan så kommer han att ha det hur bra som helst. Det är bara mina egan känslor för honom som jag måste jobba med. Han är ju inte död, han lever och jag kommer att få träffa honom hur mycket som helst i framtiden. Så konstigt, ändå känner man sig lite ledsen.... (Det går över)

Till Kari & Dan: Ge "Dylan" en BAMSE kram från mig...

I Tyskland så har Vouges Outlander gjort sin debut i den yngsta klassen hanar. Om jag har fattat allt rätt så var han BIR-Valp. Inte illa för att vara ute första gången. Lite stolta är vi allt. Det här med språket kan bli fel, men jag tror även att han var BIS-2 Valp i finalen, endast slagen av en Mops valp. Nedan en bild på "Lando" och hans matte Carmen. Bilden är tagen när han kom till Tyskland. Men visst kan man se att matte Carmen är stolt, så stolt! Tänk då hur hon såg ut igår, när han vann....
Best wishes to Carmen and Lando in the future. We are so happy and proud of you both!

Stolt Carmen med en liten Lando

Ännu en debutant har vi haft i helgen. Denna gång en liten Black&Tan kille vid namn, Vouges Pontiac. Han är en son till Ch. Clopsville Jack Daniels & Vouges Voodoo Witch. Debuten var i den yngsta klassen för hanvalpar. Han slutade dagen som Bästa Hanvalp. Stolt ägare är Birgitte Dornoy. Vi önskar dem båda lycka till i framtiden...

På samma utställning i Damnark var även Maggan & Peter Reinfelt (Almonovas). De tog sig en tur med Vouges Gabriel som vann sin klass och slutade som 4a Bästa Hane. En ynka placering från att få ett Danskt Cert. Vi får hoppas att de fick blodad tand och gör flera besök i Danmark framöver. Stort Grattis till era vinster och ni skall veta att det är hur roligt som helst att få sälja valpar till sådana som ni, och sedan höra hur mobilen plingar med utställnings resultat.

Idag har vi haft en trevlig tjej här som har tittat på vår lille Paul, Vouges Pole Position. Vi får se hur detta slutar. Tanken var att han skulle stanna, men kan man verkligen behålla allt?
Hjärnan säger, - Tänk dig för!
Och hjärtat säger - Givetvis!

Inga kommentarer: