onsdag 22 juli 2009

STOR RÖJ!!

Idag började dagen med ett FANTASTISKT väder. Men redan vid 11 snåret kom det stora grå moln, som kom över oss som ett stort täcke. Det var inte svart, men eftersom timmarna gick så blev det svartare och svartare. Just nu öser det ner. Så mycket att stuprännorna inte klarar av att ta emot allt vattnen... *Blä*

Men med dåligt väder så blir det att fixa lite inne istället. Man måste se det positivt, som allt annat här i livet. Vårt sovrum har varit som ett förråd en längre period nu. Är lite trött på detta. Svårt att komma in och städa och hålla efter, då det står saker överallt! Men Per, han har minnsan tagit sig i kragen. Just nu håller han på att fixa allt. Så skönt!! Skall nästan bli lite mysigt att gå och lägga sig ikväll. Då det förhoppningsvis ser ut som det var tänkt att det skulle se ut!

Annars så har vi inte gjort många knop denna vecka. Mest bara lullat omkring. Har sett några bra filmer. Ni som inte har sett "Changeling" med Angelina Jolie, tycker jag skall se den. Den var hur bra som helst. Igår såg vi en film som heter "Flyga Drake", den var också väldigt bra. Bara några tips, så här i sommar regnet!

Nä, nu skall jag gå in och se hur det går för Per. Kanske sulle jag passa på att bädda rent. Så blir allt Tip Top!!

Inga kommentarer: