måndag 28 november 2011

UTSTÄLLNINGAR 2012!!

Sitter och tittar lite på hur det ser ut på utställningsfronten nästa år. många av årets första PM ligger redan ute. Danmark och Norges är redan klara. Hur går det för de svenska länsklubbarna?

Vet inte om man kanske skall ta sig lite mera över gränserna nästa år då det blir en aning lättare att åka utomlands med hundarna med de nya reglerna.

Känns nästan som om jag numera kan alla slottsparker, mässhallar, idrottsplatser, ridhus och sporthallar i Sverige. Vägarna till dessa ställen ser ju också ganska likadana ut år efter år. Kanske dags att göra något nytt. Kan vara kul att se lite annat också ibland eller hur? Finns en hel del utställningar ute i Europa som verkar både spännande och roliga att åka till.

Eller skall man pausa HELT nästa år. Har ju haft paus med Cavalierer i år. Klarar jag att pausa helt? Hum – Ja, den som lever får se!!

Idag fyller ”Lisa”, Ch. Vouges Delicious och ”Dylan”, Vouges Dramatic 5 år. ”Dylan” bor numera med Kari & Dan – Glittertinds Kennel. Han är en stolt fader till den lilla fina Rubytiken Glittertinds Fiona som blev Norsk Junior Vinnare 2011 i helgen.

Ch. Vouges Delicious

Vouges Dramatic – 1 CC

Grattis säger vi också till ”Jean”, Vouges Delightful som bor med Ralph & Fredrik i Sundsvall. Även ett stort grattis till Lilla ”Paris”, Ch. Vouges Drama Queen. Som finns hos Hazelcoat gänget i Stockholm. Grattis också till ”Teddy”, Vouges Delighted som bor i Halmstad och finns längre ner här i bloggen!

Kanske, kanske får ”Lisa” en eller flera present/er idag. Och inte vilken present som helst…

Inga kommentarer: