torsdag 19 januari 2012

VÄLKOMMEN HEM!

Strax innan jul så flyttade en ”gammal” kär bekant hem till oss igen. Nämligen, 3-årige Lille ”Bucky”, eller Vouges Million Bucks som han heter i stamtavlan. Han kunde tyvärr inte längre vara kvar i sin familj på grund av ändrade familjeförhållanden och dessutom allergi.

VOUGES MILLION BUCKS
(Ch. Clopsville Jack Daniels – Ch. Vouges Ruthie)

Först var tanken att jag skulle hitta ett nytt hem till honom men mitt hjärta blödde för mycket och han fick stanna. På alla mina år med hundar så har jag bara tagit hem två stycken. ”Bucky” och en för några år sedan då hans matte tyvärr fick en elak hjärntumör. Han flyttade senare till min yngsta dotters Mormor & Morfar. Lille ”William” har där ett toppen liv.

Vid sådana här tillfällen så blir jag själv väldigt ledsen på hundarnas vägnar. Familjerna som har haft dem innan är ju givetvis lika ledsna. Situationen är inte lätt för någon. Men jag har så svårt att slussa dem vidare och vill bara deras bästa. Känns som om de tittar på mig med sina stora mörka ögon och säger – Vad händer med mig nu? Vem vill ha och älska mig? Huuu.. inte kul alls.

Men eftersom att ”Bucky” levt ett sällskaps liv så var lösningen att han fick flytta in och hem till Johanna och Anton. De behandlar honom som sin lille bebis och har det hur bra som helst. Som ensam hund får han all uppmärksamhet, vilket han är värd! Igår badade Johanna honom i alla det bästa produkterna - Så klart!! Så att bli fotat idag var hur naturligt som helst!

”Bucky” är i alla fall en kullbror till de två fina flickorna, - Vouges Miss Molly & Vouges Million Dollar Baby som bor hemma hos Kari och Dan på Glittertind’s. Vilket också gör honom till en yngre helbror till vår underbara ”Jackson”, Ch. Vouges Invincible. Vid tillfälle så kommer vi givetvis kolla ”Bucky”, så att han är OK. Kanske i framtiden så kan han få några valpar efter sig. Who knows!?

Varför han stannade? Hum , för att han för mig på många sätt är värd – Million Bucks!!

VOUGES MILLION BUCKS – ”Bucky”

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker så mycket om din blogg & kollar in ofta för att se om du uppdaterat den något. Du skriver så oerhört kärleksfullt om era hundar & du skriver så vasst & ärligt om mentaliteten i hundvärlden ( & då pratar jag inte om hundarnas mentalitet ;) )
Jag förstår att du lessnar ofta på skitsnack & rykten! Men du vet väl att " rykten är gjorda av hat & avundsjuka, sprids av förlorare & accepteras av idioter! " :)
Men jag måste fråga ( vet att det är en hundblogg ) men hur träffades ni, har ni byggt upp kenneln ihop eller hade nån av er den innan, hur länge har ni varit ett par etc?
Om man inte frågar får man inget veta ;)
Jag önskar er ett fint & framgångsrikt 2012!
Kram M