fredag 23 mars 2012

VILKEN HÄRLIG FREDAG!!

Idag är det ett fantastiskt väder igen. Man blir liksom full av energi och får massor gjort. Fast man får inte glömma att pausa och sätta sig i solen och njuta av en god kopp kaffe då och då!!

Förra helgen var ”Chaplin”, Vouges Roiyaru Negai på besök. Han är en kullbror till våra flickor ”Noomi” & ”Kisse”, och inte att glömma vår lille ”Charlie”. De är ur ”Betty’s”, Homerbrent Betsu förra kull tillsammans med ”Bubu”, Ch. Homerbrent Asobu.

”Chaplin” finns i vår ägo men bor hos min underbara Moster Anne. Väldigt kul att få se honom igen och han var så välskött och fin. Han är en stadig och väldigt sund liten hund med många bra poänger och viktiga rasdetaljer. Han är lite lik sin mamma ”Betty” fast då lite mera maskulin, då han är en pojke. Hela kullen blev faktiskt riktigt fin och jag är mer än nöjd.

”Betty’s” senaste valpar med Ch. Mishamai Indashio Return Of Marber fick ju en tuff start då de på tredje dagen i deras liv fick en ny mamma. Men de växer sakta men säkert och börjar nu bli mer och mer små hundar. Fortfarande kanske lite små, men nu äter de även fast föda så jag hoppas att de växer på sig lite extra nu och tar ikapp det som de har förlorat.

”Sawa”, Ch, Homerbrent Sawayaka som är deras extra mamma har ju två egna små flickor som bara är några dagar äldre än ”Betty’s”. De ser riktigt fina ut och är korta och fina. Man kan se lite modell ”Greta”, Vouges Roiyaru Naiki i dem. Kanske inte så konstigt då ”Kenzo”, Ch. Aranel Kenzo är pappa. Tror att ”Sawa” tycker det är riktigt skönt nu är de äter lite själva också. Men en så fantastisk mamma och extra mamma hon är. Hon tvättar och håller rent och gör allt som man skall fast i lite dubbel tappning då hon vårdar fler än hon själv födde.

”Kiki’s”, Ch. Homerbrent Chinkis valpar då. Men hur söta får man vara egentligen?? Finns det några sötare valpar än Japanese Chins i denna ålder. Som fluffiga små dunbollar studsar de nu omkring och bara är helt underbara. Kanske kan jag använda dem så påsk dekoration då se nästan ser ut som så duniga kycklingar. Skall försöka ta lite kort på ”Kålle” & Ada” någon dag.

Imorgon får vi besök från England. Det är Mr. Bob ”The dog” Payne med sällskap som kommer över en vecka och bara njuter av våren tillsammans med oss i Sverige. Skall bli trevligt att ha dem här några dagar!! Får se vad vi kan hitta på ..

Nu skall jag ut till hundarna och umgås med dem lite i solen. Skall passa på att plocka lite skit och kratta lite. Så att även de kan njuta av solen och värmen utan att känna att de ligger på ett utedass!!


Hoppas nu får en ”skit” trevlig helg, för det skall vi ha!!!

Inga kommentarer: