fredag 10 augusti 2012

DJUNGEL PETER!!


Blev lite sent med ett morgon inlägg i bloggen idag. Men har för det första sovit piss och det därför att det var något konstigt djur som var utanför i natt och fullkomligt bara skrek och skrek…
Vet inte vad det var men när jag låg i sängen och lyssnade så tycke jag att det kom närmre och närmre. I natt hade vi även altan dörren öppen så jag var tvungen att hoppa upp ur sägen och gå och stänga dörren. Jag vill verkligen inte ha något skrikande djur i mitt sovrum. Nä, det räcker med att Per ligger och snarkar bredvid!!
Bara för detta jäkla djur så vakande jag lite sent idag. Så då blir det senare med att ha tid att sitta framför datorn. Alla de djur jag har valt att ha skrikandes hos mig vill ju ha frukost och komma ut och sedan allt det där andra som man gör när man har hundar.
Tycker det räcker med vilda djur nu, är inte så himla förtjust i att ha ormar och allt vad det är inpå mig. Känns nästan som om jag bor i en djungel.
Häromkvällen när jag skulle duscha så ramlade det ner en stor jäkla spindel i nacken på mig. Jag viftade till som en jäkla fjolla och jag hörde nästan dunsen när spindel hamnade inne i duschen. Snabbt som attan gav jag mig på honom med en hårt strålande dusch och såg till att den åkte ner i avloppet. Ok, jag vet det är mord. Men jag kommer ändå säga att det var en attack i – självförsvar!!
"Djungel Peter"

Inga kommentarer: