torsdag 9 augusti 2012

TORSDAG??


Åhh, jag som trodde det var fredag idag. Vet inte om jag blev lurad på en dag eller om jag vann en dag. Då jag har lite att ta itu med innan helgen.
När jag bloggade om att renovera ALLT här hemma häromdagen så kom min bror hit dagen efter och berättade att han och några polare hade startat ett företag som målar och fixar. Herregud va bra, hjälpen fanns närmre än vad jag trodde.

Skall se om jag kanske kan få tag på honom idag så att vi kan prata igenom vad som gäller. Kanske skulle vi börja med vårt gästhus där Johanna och Anton just nu bor. Det behöver målas och fixas lite. Kanske kunde det vara något att starta med, eller hur?
Finns ganska mycket att göra där som att måla, tvätta taket och sedan vill jag ha som en liten altan utanför mm…. Ser precis hur det kommer att se ut framför mig. Surfade runt lite på Byggmax igår och hittade lite roliga idéer.
Nä, nu skall jag ta tag i dagen och återkommer senare med en liten tanke som poppade upp i knoppen igår när jag flängde runt och städade. Hum – ibland funderar man kanske inte förmycket när man går ensam hemma om dagarna.

Inga kommentarer: