tisdag 8 januari 2013

HURT LOVERS!!

En tragisk dag som denna så är jag så himla glad och tacksam att jag har Per vid min sida. Jag vet att han också givetvis blir ledsen när det händer våra hundar något. Men av nån konstig anledning så måste han ta rollen som den starka då jag kraschar totalt! - Älskar dig!!

Så idag är vi två "Hurt lovers" skulle man kunna säga, som på något sätt får stötta varandra och försöka ta oss vidare, men det är tufft! På ytan kan jag säkert verka tuff och hård. Så även här i bloggen. Men under ytan finns en liten och väldigt känslig själ, som kanske inte alltid syns. Men de som känner mig vet att den finns. Men sen är det också lite skillnad på Blogg Peter och den "vanliga" Peter.

Att jag skrev igår om "Stor Kennel" gör mig idag så himla ledsen. Det var ju inte såhär jag ville att det skulle gå till. Sitter nästan nu och anklagar mig själv... Men vem kunde tro att en frisk och glad liten hund som inte ens har fyllt 2 år inte skulle finnas hos mig idag, allt gick ju så fort och från ingenstans egentligen. - Usch, kan liksom inte hålla tillbaka mina tårar... Men samtidigt så måste jag plåga mig själv lite för att sedan kunna resa mig stark och gå vidare, så funkar jag. Är faktiskt lite skönt att ibland kunna visa sig svag och ledsen. På nått sätt är det en styrka i sig.

Tack till ALLA som skickar sms, mess via Facebokk, mail, försöker ringa mm. Men jag vill inte prata just nu, jag tror ni förstår. Jag hör av mig så fort jag känner att jag orkar. Måste bara få vara och på något sätt bryta ihop för att sedan komma igen och då bita ihop!

Jag uppskattar verkligen att ni bryr er och att ni vill trösta. Förstår också att ni blev oroliga av mitt förra blogg inlägg. Jag vet att ni alla finns där och det betyder så oerhört mycket, kanske mer än ni tror.

"We can't just let it go.
We find something to make things right again.
We don't give up.
We gotta try ..."



 

3 kommentarer:

Slangbellan sa...

Tycker det är en bra sida att kunna vissa sorg och vi som har haft djur vet hur ont det gör när det händer våra älsklingar något....KRAM !!!

Vouges sa...

Tack! ;-)

Anonym sa...

Åh, jättesvårt... och allra svårast när det gäller en inte så gammal hund och helt oväntat.
Kram!