tisdag 8 januari 2013

INSPIRATION!

Alla tror jag behöver hitta en källa att få massor med inspiration från. Nu ikväll har jag pratat med Peter Van Baaren-Grob från Holland som har uppfödning av Japanese Chins under kennel namnet - Chinart.

Så duktig och en fröjd att lyssna på och jag lär mig något nytt hela tiden. Han har en enorm kunskap om Japaneser och vi kan snacka i evigheter. Så en liten boost av detta gör att jag nu mår lite bättre.

Saker händer ibland av ingen anledning och ibland behöver man inte ens leta efter orsaken då den ibland ändå inte ger något. Idag har jag brutit ihop och plågat mig själv i massor med att titta på bilder mm. Men nu känner jag att det snart är dags att bita ihop och komma igen.

Samtalet med Peter i Holland var lite om hur framtiden kan eller kommer att se ut för att på något sätt försöka göra bästa möjliga av det material vi har. Så det känns skönt att ha honom där, som en stöttande mentor skulle jag vilja säga.

Inspiration är viktigt och man kan hitta de överallt. Jag kan inspireras av massor. Finns så mycket otroligt duktiga människor bland oss oavsett om de är hunduppfödare, artister eller företagsledare mfl. Så kan man inspireras och ta efter, om inte annat så kan man lära sig massor.

Min träning har det varit lite si och så med den sista tiden. Men jag får skylla på att jag blev mega förkyld precis innan Stockholms utställningen och sedan har det ju varit Jul och Nyår. Men nu jävlar är det gymmet som gäller imorgon. Måste även få ur en massa känslor ur både huvud och kropp. Hittade precis bilden nedan, kan han så kan jag. Inspiration om nått, Eller hur? ;-)

 
Vad som hände här idag var en riktig chock. Men även genom tragedi så kan man lära massor. Bland annat om hur man själv funkar och mår. Skall verkligen försöka förklara för er om vad som har hänt. Men jag orkar nog inte göra det förrens imorgon. Inget roligt att skriva om tråkiga och jobbiga saker. Men kanske kan jag med min blogg inspirera någon. För att hålla på med hundar är verkligen ingen dans på rosor, det finns en väldigt mörk baksida också (eller flera egentligen). En sida som vi uppfödare sällan pratar om eller delar med oss av, i alla fall inte känslomässigt.

Nu skall jag faktiskt gå och lägga mig, varit en tuff dag och kroppen känns helt tom och trött. Kan kanske också bero på att jag var på massage igår också, så välbehövligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er rigtig glad i at læse din blog.. Syntes I har været inspiration for mange i cavalier verdenen. Tak for det.

Hilsner Line
Linellie's

Vouges sa...

Tack Line, vad glad jag blir! ;-)