fredag 11 januari 2013

MIN KÄRA MAN!!

Tänk att jag efter så många år nu har fått min härliga, snygga och kära man att börja blogga. För själv började jag ju blogga så smått redan 2008. En och annan gång har ju Per varit inne och "Våldtagit" mig blogg, men nu har han en egen att kladda i. Kanske har han blivit lite inspirerad i alla fall av allt mitt bloggande och fotande heltiden. Ser också att fler och fler börjar blogga, jättekul tycker jag.

Mr. Wallentin
 
HÄR kan ni kolla in Pers blogg. Våra bloggar kanske inte är de mest positiva just nu men det kommer säkert ändras med tiden. Livet är inte bara toppen hela tiden med resor, nya kläder, skor, söta valpar och vinster på utställningar mm. Det finns dagar man inte vill ha också, men oavsett om det är toppen eller botten så finns det alltid något att dela med sig av, eller hur?

Nu har jag precis badat "Bailey" då han skall ha/få lite fredgasmuus ikväll. Han har så tjock, lång och tät päls och när jag använde min nya golvfön på honom så blev han som en boll. Skulle nästan kunna gå in med honom i ringen som en vit/röd Japanese Chin. Men pälsen lägger sig nog snart och då blir han sitt vanliga vackra "Bailey" igen. Jag skall villigt erkänna att jag inte snygg fönade honom. Fönade honom bara torr då det är kallt ute... Hehehehe


Inga kommentarer: