onsdag 9 januari 2013

SOCIALA MEDIER!

 
Facebook, Twitter, Instagram eller bloggar mm. Ja, herregud nu finns det massor att se till att fylla med sitt liv. Vet inte riktigt hur man skall få tiden att räcka till bara. Men har man mycket tid att slösa med så är ju detta ett roligt sätt att fördriva tiden med.

Häromdagen så fixade jag till ett Instagram konto, så numera kan ni även följa mig där om ni vill. Sedan så när jag satt här igår som en lipsill så kom jag plötsligt på mitt lösenord för att komma in på Twitter. Vilket var toppen att det bara damp ner sådär huxflux, efter flera månader.

Detta med lösenord är verkligen inte min grej. Det är precis som när man lägger passet på ett bra ställe så man sedan vet var man har det när man skall ut och resa. Men öh, jag kommer aldrig ihåg var den bra platsen var. Precis samma med lösenord, man tror man kommer på något bra som man aldrig i hela livet kommet att glömma av, - ja tjena!!

Hittade denna videon, och visst är den bra. Stämmer så väl så man nästan känner sig lite löjlig som man håller på, eller hur? För jag vet ju att jag inte är ensam om att hålla på... Hahahahaha...


4 kommentarer:

Anonym sa...

HAhaha fantastiskt! Kanske därför jag inte finns därute :-)

Vouges sa...

Hehehehe.... ;-)

Anonym sa...

Fast å andra sidan kanske det är dags för mig att komma ut (ur garderoben) på internet ;-)

Vouges sa...

En bit har du ju kommit då du är här nu! ;-)