tisdag 21 maj 2013

LUGN DAG!!

Idag har det varit väldigt lugnt på alla plan. Vilket jag måste säga är riktigt skönt ibland att bara få vara. Har bara gått här hemma och fixat idag i godan ro, ingen brådska då jag inte har någon tid att passa. I vanliga fall brukar jag försöka vara klar med allt innan Per kommer hem, så att vi kan få kvällen tillsammans. Men nu är han ju inte hemma, så nu kan jag dra ut på allt lite längre. Så har det ju även blivit med bloggandet det sista.

Finns så mycket jag egentligen skulle vilja skriva om men ibland gäller det att istället ha händerna under bordet och inte på tangenterna, eller hur man nu skall uttrycka det. Vissa fajter är liksom inte värda att ta, bättre att låta det bara vara. Men egentligen skall man ju inte vara rädd för att säga sin åsikt, så länge man sedan kan stå för den. Men ibland är det som sagt ingen idé, speciellt när man inte känner för att starta ett 3dje världskrig.

Men det blir mycket tankar som dyker upp när man har varit ute lite på banan igen. Man får höra saker från många olika håll som nästan gör att öronen trillar av. Men ok, en liten klick människor har lyckats med att starta en enligt mig en väldigt onödig debatt om Cavaliererna, så det är väl bara att säga - Grattis!! 

För mig är Cavalieren "Glorious" och kommer alltid vara oavsett hur snacket går om dem!! ;-)



- Oooops, nu åskar det och nu kom också regnet. Måste rusa in och ta in mina hundar som är ute. Det har varit ett väldigt konstigt väder idag. Varmt och fuktigt, nästan lite tropiskt. Men åh, vilken tur att jag fick plockat ner utställningstältet tidigare idag!! ;-)

Inga kommentarer: