torsdag 13 juni 2013

IDENTITETS LÖS!!

- Asså shiiit, jag får panik!! Vet inte om ni minns att jag bloggade om att mina stamtavlor hade skickats tillbaka till SKK av posten. Allt för att jag inte hade fått några lappar att jag skulle hämta ut dem. Nu har de skickats tillbaka till mig och jag skulle igår kväll hämta ut dem på ICA Maxi. - Men vad händer?!?!?!

Jag får inte ut skiten för jag har ingen legitimation. Jag tillhör den pyttelilla procent i Sverige som inte har eller ens bemödat mig med att ta körkort. Därför har jag inget sånt som legitimation. Jag har alltid och i hela mitt liv använt mitt pass som leg. Men vad jag tydligen och korkat nog har missat är att mitt pass har gått ut!! - Vad fan gör jag nu? Var kan jag snabbt som attan fixa nya id-handlingar? Hur lång tid tar det att få ett nytt pass?

Så himla pinsamt, tänk om jag inte hinner innan posten skickar tillbaka stamtavlorna för andra gången till SKK. Det vill jag ju verkligen inte, men vad 17 gör jag? Så retligt då jag var så nära igår, bara en armslängd från stamtavlorna. - Åhhh, jag stressar ihjäl mig!!! 

Köpte ett paket cornflakes igår men det låg inget körkort i paketet denna gången heller.... ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Nytt pass tog bara en vecka för mig nyss och så länge ligger allt posten kvar på ICA.