fredag 7 juni 2013

SOMMARGÄSTER

Jag har sååå sett fram emot att få huset fullt av gäster i sommar. Några av dessa träffar jag tyvärr inte så ofta som jag skulle vilja. Allt för att vi liksom bor lite långt ifrån varandra, typ i olika länder. Har verkligen laddat och tyckt att detta skall bli så himla kul. Samtidigt kommer även goda vänner härifrån Svedala som också skall bo här vilket jag givetvis har sett fram emot lika mycket.

Men nu ikväll fick jag ett litet schema på vad som skall hända och vad som tydligen är in planerat under dessa dagar. Det är planerade turer hit och hit. De skall åka och hälsa på den och den. Det bjuds även in andra människor som också tydligen vill träffa mina sommargäster. Bara att hoppas att de får trevligt på alla sina turer, för jag får väl då sitta hemma med mina hundar. - Vilket inte är fy skam... 

Hum - det verkar inte riktigt bli som jag hade tänkt och planerat. - Men vad vore en bal på slottet... Jag får i alla fall äran och se till att de har tak över huvudet, en säng att sova i och mat på bordet. Det är ju inte illa det!!! ;-)

Inga kommentarer: