tisdag 18 juni 2013

VÅRA FLICKOR!

Kom precis hem efter ännu en besök på Västra Djursjukhuset, och hos underbara Vet. Inger Carlsson. Känns som om vi har haft klippkort där de senaste dagarna. För i fredags var vi där med "Lisa", Ch. Vouges Delicious och "Tina", Ch. Vouges Christina och båda hade där och då hjärtan UA.

Idag var det dags för fyra nya tjejer att kollas. Så nu är "Jojo", "Bombie", "Barbie" och lilla "Cattis" också UA på sina hjärtan. Så skönt att ha dessa intyg äntligen klara. Ingen av dessa fyra har haft några valpar ännu, men nu kan man ju börja fundera på om de kanske skall få ha det i framtiden. Svåra frågan är ju bara, med vem?? 

Ch. Vouges Jocelyn
- Blev 5 år i februari 

Vouges Wedding Song 
- Blev 3 år i januari

Vouges Zombie
- Blev 3 år i maj

Vouges Copy Cat
- Blev 2 år i april

Sedan är ju frågan om jag skall boka tid till mina tre gamla tanter här hemma. Men de skall ju inte ha några fler valpar då de är gamla men jag vet att både "Ruth", "Poppy" och "Riah" har fina hjärtan då min "vanliga" veterinär har lyssnat på dem. Behöver jag då kolla dem med "riktiga" intyg när jag vet? Jag vet inte men jag har alltid kollat varje hund till de stupar men när ingen tar vara på intygen som tas för forskning och liknade så känns det ganska meningslöst att bara kasta pengarna i sjön. Det kanske räcker med att jag vet vad jag har och inte, sen får andra spekulera bäst de vill. För det görs ju ändå. Vi får se kanske blir det ännu en tur till Västra Djursjukhuset en sista gång! ;-)

Jag är i alla fall glad och lite stolt då jag de senaste dagarna har kollat 11 hundar och alla hade fina och friska hjärtan!! 

1 kommentar:

Ralph sa...

Men GRATTIS! Så härligt att höra om friska, fina Cavalierer. Roligt även för oss som har valpar efter era fina hanar :-)

Vi måste verkligen måna om vår härliga ras och avla på friska äldre hundar.

Ha de gott!/Ralph