torsdag 4 juli 2013

PAIN!!

Ok, idag har jag lite ont både här och där. Men det kände jag redan när jag började träna igår att musklerna var lite mer ömma än vad jag trodde. Kanske blir man van smärtan och inte riktigt tänker på den. Jag har ganska hög smärttröskel, så vem vet. Vi bestämde oss redan igår att ikväll skall kroppen få vila lite granna, det är ju viktigt det också.  

 
Men att få träningsvärk är ju inte riktigt samma smärta som att få typ ryggskott eller nackspärr. Nä, det är mer en aj ont skön känsla. En känsla som gör att det typ bränner i musklerna på en varmt och skönt sätt. Fast det är klart, lite stel blir man allt. ;-) 

Igår gick jag ganska hårt åt på mage och bröst, men även rumpan fick sig en omgång. Alltså då på gymmet i en maskin och ingen annanstans. I min ålder börjar man ju känna av jordens dragningskraft mer och mer, men jag säger bara som Darth Vader - May the force be with you! För jag kommer kämpa emot även om jag just nu känner mig som Jabba The Hut, - eller vad tjockisen nu heter. 

Så nu sitter jag här och har ont i brösten som om jag vore gravid. Ont i magmusklerna och det spänner som om jag vore gravid. Ont i skinkorna och ryggslutet som om jag har varit med om värsta förlossning.... - Hahahaha

Inga kommentarer: