torsdag 4 juli 2013

SÅ JÄKLA DUMT!!

När vi hade inbrott för ett tag sedan så pratade jag med poliserna efteråt om hur tjuvar gör och går tillväga nuförtiden. Och jag fick då förklarat för mig att de googlar fram vem som skall bli ett offer. De sa att tjuvarna har blivit både smartare och på samma gång även latare.

För varför göra inbrott hos någon som kanske inte har något av värde när man kan googla fram saker och ting på nätet. Det är ju inte värt risken att gå till fel hus och då kanske åka fast för inge. För numera kan man hur enkelt som helst ta redan på vad tillexempel din granne tjänar på internet. Och Aftonbladet är inte sena med att lägga ut listor på tillexempel vem som tjänar mest i din kommun. Idag kan man se vilka under 30 som tjänar mest i din kommun. Allvarligt, intresseklubben antecknar!! 

Varför skall alla veta vad andra tjänar? Finns det verkligen något intresse i detta mer än att serva tjuvar och banditer på vilka ställen där de kan komma åt mest. Detta är så jäkla dumt tycker jag. Eller leker kanske Aftonbladet - Robin Hood? 

Inga kommentarer: