torsdag 19 september 2013

KOALABJÖRN

Fick för några dagar sedan höra att "vissa" av någon konstig anledning inte vågar fråga mig om parning eller om de kanske får köpa en valp. Öh... ? Jag blev alldeles förvånad, varför skulle man inte våga fråga mig detta undrar då givetvis jag. Som jag förstod det så trodde man att jag har så höga krav på allt och alla. Men varför skulle jag ha högre krav än någon annan? Lite konstigt är det allt, eller hur?

Jag som är som en Koalabjörn, gullig, snäll, söt och rar dessutom ibland lite seg, trött och trög fattad! Och en Koalabjörn är ju inte det minsta farlig, eller hur? Så se till och våga fråga, oavsett vad det gäller. För det kan ju vara något helt annat också som man kanske vill fråga och få hjälp eller tips med. Kan jag så hjälper jag gärna till. - Bara så ni vet!!

Visste ni förresten att Koalan är ett pungdjur, ja ni ser. Stämmer ju med mig på pricken!! ;-)
 
Det är bara ibland jag blir som en tiger, och då beror det mest på vilket humör Per är på!! - Hahahaha... 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Har vågat fråga om valp men inte fått nåt svar dock. Vet du förresten att koalan har riktigt fet päls och luktar rätt så illa?;) Har hållt i en en gång när jag var i Australien:)

Vouges sa...

Oj, då ber jag om ursäkt för att jag inte har svarat. Hör av dig igen så lovar jag att svara - Bums!! ;-)

Men som sagt, om en Koala är fet i pälsen och luktar illa så stämmer det kanske inte in på mig. Men seg och trög kanske mer... ;-)