måndag 17 februari 2014

CH. ARANEL KENZO

Fick idag två bilder på "Kenzo", Ch. Aranel Kenzo mailade till mig. Dessa bilder har jag aldrig använt, vilket kanske är lite konstigt. För det är ju ändå två fina bilder på en fin liten hund. :)

Breed Record Holder With 35 CC's
CH. ARANEL KENZO
(GBCH. Lancean Pleasant Abi at Dekobras - Sleepyhollow Lida)

Alla mina bilder försvann ju när datorn kraschade för något år sedan. Jag hade då klumpigt nog inte någon backup utan förlorade allt, vilket är väldigt tråkigt. Men som tur är så har jag tydligen mailat lite bilder hit och dit, så lite har jag fått tillbaka från goda vänner som haft kvar bilderna.

CH. ARANEL KENZO
(GBCH. Lancean Pleasant Abi at Dekobras - Sleepyhollow Lida)

Jag tänkte faktiskt sätta mig och scanna in lite bilder någon dag från tiden då det inte fanns några digitalbilder. Kan faktiskt vara lite kul, har en del på mina första hundar och säkert från en och annan utställning mm. Vet att det finns gammal bild på mig som jag har blivit både retat och hånad för på senare år, alltså då ironiskt och mest på skoj. Det är när jag har vita tubsockor och kanske en aning korta byxor, eller hur det nu var? Får leta fram dem, om det nu inte kanske är på film. Alltså ett gammalt VHS band. - Öh, vad jag känner mig gammal plötsligt!!

Det är bara att gå igenom de album man har som ligger nerpackade i en kartong någonstans. Jag först bara leta fram både tid och lust till att göra det!!! -  Hahahaha..

Inga kommentarer: