lördag 10 januari 2015

SKITVÄDER!!

Baby Girl...

Fy vilken morgon.... skitväder och grått och trist. Dessutom är jag så trött idag och kommer inte riktigt igång. Men det är några i huset som är väldigt piggelin oavsett tid och väder som ni kanske kan se på bilden ovan. Nu är det fullt ös vill jag lova. Så oavsett hur trött jag än är så är det bara att gilla läget. Men samtidigt att se dessa små rusa omkring lyckliga och glada gör ju att man själv känner sig lite glad, alltid nått!! 

Kanske känner jag mig extra trött då jag är tejpad under ögonen och känner mig lite plufsig i facet efter besöket på Klinik34. Men det lägger sig nog snart... det har börjat klia lite så läkeprocessen är väl igång. Så nu gäller det att hålla händerna i styr så att man inte kliar till och förstör allt. Svårt, men det skall nog gå bra. Men såhär såg jag ut i morse när jag vaknade. Inte lika gullig som valpen ovan. - Hahahaha...  :D


Nu när jul och nyår är avklarat så skall allt plockas bort idag. Önskar att jag också kunde spola fram tiden till typ slutet av April eller nått.... För kommande månader är inte så värst roliga, speciellt inte om man har hundar och bor i den södra delen av Sverige. 

- Ha en underbar dag!! 

Inga kommentarer: