tisdag 7 juli 2015

SÅ JÄKLA STÖRIGT!!

Asså, det är inte ofta jag blir riktigt irriterad. Är nog väldigt få som sett mig riktigt arg för jag är mer sån att jag tänker... - Jag fixar, jag löser, jag ordnar, allt är liksom inga problem i min värld. Men när man får NOLL respekt tillbaka ja då lackar jag faktiskt ur...

Fick ett samtal i morse om att låna en grej, en grej som jag inte ens visste var jag hade den. Min tanke var idag att jag skulle bada hundar på löpande band och fick då avbryta detta för att leta fram denna grej. Hittade tillslut två delar men inte den jävla laddaren. Fick fortsätta leta och efter mycket om och men hittade jag dem då allt eller i alla fall väldigt mycket är nerpackat då vi renoverar hemma.


Sedan satte jag mig och väntade då det liksom inte är någon ide att köra igång det där löpande bandet badet av hundar innan. Jag väntar och väntar och hela dagen liksom bara går. Per ringde också och frågade om vi skulle äta lunch ihop idag vilket hade varit mysigt men jag sa att jag inte kan då jag sitter och väntar och sedan skall jag bada hundar.....

Jag väntade, jag väntade och jag har väntat. Klockan är nu över tre och jag messade tillslut och frågade - När kommer du? får då till svar - Vi tar det en annan dag. Jag vet inte men sånt här gör mig fasen tokig. Hela min dag har nu gått till något helt annat bara för att jag är - jag fixar, jag löser, jag ordnar inga problem Peter.

Jag tycker faktiskt inte att sånt här är ok, stor brist på respekt för andra. Bara för att jag går hemma med hundarna som värsta hemmafrun så innebär det inte att jag inte har något att göra eller att min tid inte betyder något eller inte har något värde. Nu ligger jag efter med allt, men det är bara att sluta gnälla, bita ihop och försöka ta ikapp en dag i förlorad tid..... Per kommer hem sent idag så jag kan ju nyttja den tiden.

Inga kommentarer: