söndag 17 juli 2016

THE MORFARS 2.0


Idag har vi fått en ny titel - "The Morfars 2.0". Detta då lille Jamie har kommit till världen 14:05 idag på Varbergs BB. Eller lille och lille han är ju två veckor sen från beräknad tid så han vägde 4040 gram och är 52,5 cm lång. 

Stolta och nyblivna föräldrar är min dotter Madelene och hennes Jesper. Som de har längtat och väntat på denne lille kille. Vi har inte ens vetat om att det skulle bli en kille så spänningen blev ju tillslut olidlig för oss alla när han aldrig behagade att komma ut. Men tänk så mysigt de har det nu med sin nya familj. Skulle faktiskt vilja vara en liten fluga på deras vägg just nu!! 

Och vi då, jo vi blir bara äldre och äldre och de gråa håren kommer nu fort som attan. Tur att vi har frisörer i familjen. Men att få äran att få bli Morfar är ju bara helt underbart. Nu har vi två små att skämma bort. När vi varit ute och tittat på kläder till Molly det senaste så hittar vi bara en massa fina pojkkläder. Så har vi inte redan shoppat åt Jamie så skall vi baskemej göra det nu!! Vi har varit sååå nära många gånger men inte riktigt vågat, tänk om det hade blivit en liten tjej. 


Allt känns helt galet faktiskt men på ett underbart sätt. Trots att lilla Molly har varit med oss ett tag nu så slås jag fortfarande av tanken när jag tittar på henne - What?.. Vad händer?? Det sjunker liksom inte in trots att vi växt med dessa stora magar i typ 9 månader så blir det något annat när man liksom får se resultatet på riktigt. Svårt att greppa men jag tror att med tiden och med hur de växer och bara blir vildare och vildare så är det nog kanske dags att vakna upp ur drömmen och rädda det som räddas kan i vårt hem. - Hahaha... 

- Stort Grattis till Madelene och Jesper, ni kommer bli helt fantastiskt underbara föräldrar till denne lille Jamie. Detta gjorde ni riktigt bra!! ;)


Fick idag också på messenger en bild från MIN mor och far & Co. som är ute och semestrar, de grattade till titeln "The morfars 2.0". De skålar lite och jag har idag inte riktigt fått gjort något då jag tidigt i morse redan visste att det var dags. Svårt att slappna av då när man vet att allt verkligen är på riktigt och på G. 


Titeln "The Morfars 2.0" kommer vi inte att ha så värst länge. Nummer tre är redan på G nu när min andra dotter Julia och hennes Sebbe skall få smått. Vi får väl då kalla oss "The Morfars 3.0", men vi byter titel först i december. Alltså jag vet inte riktigt vad jag skall säga mer än att det är - Helt galet!!! 

- Men just idag är vi världens gladaste och stoltaste "The Morfars 2.0" men ser fram emot 3.0!! 

1 kommentar:

Anonym sa...

En så söt liten kille - grattis, så roligt!