fredag 8 juli 2016

TVÅÅKER DAG 1

Vi har haft en riktigt bra och mycket trevlig dag idag på den Internationella hundutställningen i Tvååker. Har träffat och pratat med många härliga människor och faktiskt njutit av perfekt utställningsväder, inte för varmt och inte för kallt och inte en droppe regn.

Först ut idag för oss var våra Cavalierer. "Mojo" Ch. Clopsville Mojito vann championklassen och blev sedan 2a Bästa Hane med Res-CACIB. Lilla "Molly", Vouges Odd Molly var 3a i sin klass med CK och "Mimi", Ch. Aranel Infinity blev dagens bästa tik och BIM med CACIB. Domare var Wil Schrander från Holland. - Stort Grattis till dagens alla vinnare!! ;)

Precis när vi var klara med Cavaliererna var det bara att rusa iväg och hämta Morgan för att ta oss till ringen med Japanese Chin. Han var också precis klar i sin ring med West Highland White Terrier så det blev väldigt stressigt. Vi rusade över hela planen över till andra sidan och kom till ringen precis när Japparna hade börjat. Sicken jäkla tur...

BIR - Ch. Vouges Roiyaru Share-Do & BIM - Vouges Roiyaru Zama

Domare för de 13 Jappar  som var anmälda var Samuel Carlid och "Uno", Ch. Vouges Roiyaru Share-Do som numera visas av Morgan vann championklassen och slutade sedan som Bästa Hane med CACIB och blev också slutligen BIR. BIM, CACIB, CERT och Ny Champion blev vår "Zama", Ch. Vouges Roiyaru Zama.

Så ja, jag är väldigt nöjd med dagen som gav oss 1 BIR, 2 BIM, 3 CACIB, 1 CERT och 1 Ny Champion, vår 4:de Champion för i år. Nu är det bara att försöka ladda batterierna för en ny dag i Tvååker i morgon. Ny utställning ger nya utmaningar och möjligheter.....

Nedan är ett YouTube klipp som jag gjorde när ""Uno" och Morgan så fint traskar runt i ringen.Inga kommentarer: