onsdag 9 maj 2012

KENNELFLICKAN SOPHIE!!



Som ni vet så sökte vi en kennelhjälp för någon vecka sedan. Det gick mycket fortare och lättare än vad både jag och Per var beredda på. Så idag är första dagen för Sophie som just nu har badat ”Jojo” och står nu och fönar henne torr.

En sådan lyx för mig. Nu har jag mer tid till att både dricka kaffe och prata i telefonen. Och ändå blir liksom allt gjort på samma gång. Kan det bli bättre??
Nä, skämt å sido… Lite hjälp skadar aldrig och ju fler vi är desto mer hinner vi med. Allt blir så mycket enklare och proffsigare. För vem vill inte ha hundar som alltid är snygga och välvårdade i sina pälsar. Sedan allt städ som är både inne hos hundarna och ute i deras gårdar. Nu ska ju inte jag ligga på latsidan och inte göra något. Men det är skönt att veta att man kan få den hjälpen man behöver ibland.
Jag blir inte heller lika låst vid hemmet och kan både vara borta överdagen och även kanske ligga borta någon helg. Sophie bor då här och sköter allt precis som jag hade gjort om jag hade varit hemma. Vilken frihet!! Och sedan är ju Johanna och Anton (som annars snällt har ställt upp och tagit hand om våra hundar) inte längre bort än 100 meter. Kan det bli mer tryggt, det blir tryggare och tryggast….
Jag vet inte om det bara är jag som njuter av lyxen. Tror även hundarna kommer att bli hur nöjda som helst. Cavaliererna älskar ju andra människor. Så med dem är det inga problem med nya ansikten. Japparna då? Nja, de flesta av våra är som Cavaliererna, - pang på bara. Men några är mera vaksamma och väntar på rätt läge att godkänna ett nytt ansikte.
Vi är i alla fall glada att ha Sophie här och hälsar henne med glädje välkommen till Team Vouges. Vad är det man säger – Bakom varje framgångrik man, finns en duktig kvinna!! Så nu jäklars kommer snart våra hundar ut i ringarna igen, och då i TOPP KONDITION!!


Inga kommentarer: