fredag 10 augusti 2012

HJÄLTAR


Det finns små mycket fina bilder på människor och djur på nätet. Många människor som är hjältar och räddar djur i nöd. Vissa djur räddar och skyddar även sig själva. Sedan dessa underbara bilder mellan människa och djur som talar sitt eget språk. Vilka fantastiska människor den ändå finns!!

Ha nu en undebar fredag med MASSOR av fredagsmys. Det skall i alla fall jag ha!! ;-)
Behöver man säga nått om denna bild?


Denna bild är tagen i North Carolina i USA någon gång förra året. Brandmannen på bilden räddade Dobermanntiken ur ett brinnande hus, lämnade den till ASPCA på utsidan och gick åter in i branden för att fortsätta släcka. När han senare kom ut och blev avlöst var hunden återupplivad och denna bild togs strax därefter. Undrbar bild, säger jag bara!!

Den norska fårägaren gjorde en riktig hjälteinsats när ett av hans får ramlat i vattnet. Otroligt rörande bilder, helt fantastiskt, vilken hjälte!!

Efter en skogsbrand någonstans i Australien så visar denna brandman en hjältes inställning. Koalan får hjälpa att återställa vätskebalansen, så gulligt!

Denna mycket modiga hund räddade alla sina valpar vid en brand i Temuco, Chile, genom att bära ut dem en efter en från det brinnande huset till brandmännens brandbil

Inga kommentarer: