söndag 7 februari 2016

25-ÅRS PARTY


Igår var vi iväg och firade min dotter Madelene på hennes 25-års dag. Det var riktigt trevligt och det var god mat och en fin tårta som min mamma fixat till. Vi hade en härlig kväll och Madde fick oss alla att leka lite. Det var bara upp på scenen och utföra olika uppgifter som hängde ihop med en frågesport. Svaren fick vi själva ta fram och tävla om... om vi säger såhär, Per blev blåst...  - Hehehe.. 

Han vann alltså den grenen för frågan var - Vem är mest blåst?

1. Den mörkhårige
x. Den rödhårige
2. Den gråhårige

För att tävla och ta reda på svaren fick tre av oss gå upp på scenen och där skulle vi blåsa ut den lilla lådan eller vad man skall säga ur en tändsticksask så långt som möjligt. Jag som var den mörkhårige tog ju inte en i, för vem vill bli blåst liksom. ;) Men Per tog i för kung och fosterland och blev då blåst!! 

Kul att få se och träffa Maddes familj och vänner så allt var så fint och trevligt anordnat och jag tror faktiskt att alla tyckte det var riktigt trevligt. Hela Maddes liv fanns på plats i form av bilder, mängder av blider som smyckade hela lokalen från när hon föddes tills nu. Vilket gav en härlig inblick i hennes liv. Nu är hon 25 och en ny era börjar i hennes liv, då med att bli mamma i juli. När jag själv var 25 så började en ny era även för mig för då träffade jag Per! 

Stort tack Maddisen för en härlig och trevlig kväll tillsammans! Nedan några bilder från kvällen, tyvärr glömde jag kameran så det fick bli bilder tagna med mobilen. 










Inga kommentarer: