lördag 22 september 2012

RENSA!!

Finns massor här hemma jag skulle behöva rensa för att sedan slänga. Ta bara mina garderober. Har massor där jag inte ens använder och ligger det kvar har jag inte plats för nytt, och det är ju väldans dumt!!

Samma med köket. Skåpen är fulla med saker som inte används och inte heller här finns plats för nytt. Fast egentligen vill jag rensa ut hela köket. Vill ha ALLT nytt!!

Efter vår resa är det dags att plocka undan sommar kläder så som både skor och jackor. Kanske skulle man rensa direkt när man ändå håller på. Så att man får plats att plocka fram höstens kläder istället.

Åhhh, det finns massor att rensa när man tänker efter. Hundarnas saker, har ju massa nytt så varför spara på gamla borstar och sånt som jag inte använder!? Badrummen, förråden, trädgården... Yukk, listan kan göras låååång!!

Sen Facebook, kanske skulle rensa lite där också. Ut med det gamla och sura och in med lite nya, goa och glada. Har varit väldigt snäll och lagt till ALLA som har skickat vänförfrågan, även om jag inte känner dem personligen.

 
Satte mig en kväll och skulle kolla igenom men huuu, sicken tid det tar. Varför skall all rensning som är så tråkigt ta sån tid? Tror jag rensar garderober eller vad det nu allt eftersom. Sa precis till Per att slänga den skjortan han har på sig idag direkt och inte lägga den i tvätten. Om vi säger såhär - den har gjort sitt!! ;-)

Inga kommentarer: